Hírek & Események

Benne voltunk a tévében...

... kétszer is. Aki nem látta, most megnézheti.

'Ma délelőtt' és 'Én vagyok itt'

A Hangadók a Nők Lapjában

Aki mégnem olvasta a cikket a Nők Lapjában itt is megteheti.

Írta: Dobray Sarolta

PA-RA-DI-CSOM

Van egy zenekar. Dübörög tőlük a tér. Évi negyven koncert, külföldi fellépések, 36 dalos repertoár, egy saját CD, saját dalokkal. Csakhogy ennek a zenekarnak a tagjai mások, mint a többség. Értelmi, és testi fogyatékossággal élők, akiknek százszor több energiát kell beletenniük abba, hogy akár egy akkordot, egy harmóniát megtanuljanak. De ők belerakják ezt az energiát, boldogan, hálával, kérdések nélkül.

Léleknap - Évzáró ünnespég a szeretet jegyében

2017.12.20-án tartjuk az első Léleknapot a Nagy László Városi Művelődési Központban, 17 órától.

Fellép a Kavalkád Tánccsoport, Az Ambrózia Színtársulat két darabbal: A Cseresznyefavirág és A boldog herceg előadásával, valamint a Hangadók egy nagyon speciális új dalt mutat be.

 

Oldalak

Az MGM Alapítvány

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány testi, érzékszervi és értelmi fogyatékossággal élő felnőttek nappali intézménye. A nappali ellátáson belül részt vesznek fejlesztő foglalkozásokon, életvezetési foglalkozásokon és színvonalas művészi tevékenységet is végeznek. Az Ambrózia színjátszók drámáznak, míg a Hangadók zenekar akár két órás koncerttel is tud szórakoztatni. Emellett dolgoznak is, szociális és rehabilitációs foglalkoztatás keretén belül. Szőnek, csomagolnak, sorjáznak, és még sok más egyéb tevékenység is szolgálja életüket.

Kapcsolat

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

Levélcím: 8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

Tel: +36-88/213-844

Email: mgma.ajka@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.