Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/netsaleh/honlapok/mgmalapitvany.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Pályázatok

Sok pályázatot írunk mi is, de szívesen részt veszünk mások pályázatában is, vagy konzorciumban egyéb szervezetek, önkormányzatok pályázati megvalósításában is.
A Kristály-völgy Egyesülettel, a RegProjekt Nonprofit Kft-vel, és Aka Város Önkormányzatával működünk a legszorosabban együtt, de dolgoztunk a Civil Házzal is és egyéb civilszervezetekkel is. Szerencsére nyitottak vagyunk, és azt gondoljuk, hogy mások jó ötletéhez, jobbító szándékához és tetterejéhez szívesen hozzátesszük a mi energiáinkat is.

EFOP-1.3.5-16-2016-00340 azonosítószámú projekt címe: Diákok, aktív nyugdíjasok és fogyatékossággal élő önkéntesek közös aktivitása a társadalmi integrációért, és a generációk együttműködéséért

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány Ajka városában a felnőtt fogyatékossággal élők nappali ellátását és foglalkoztatását végzi. 2010 óta vagyunk hivatalosan is önkéntes fogadószervezet, és 2013-tól az Önkéntes Ponttal szorosan együttműködve, a közösségi szolgálatos diákok és az idősebb korosztály önkéntes tevékenységét is szervezzük.

EURÓPAI UNIÓS PROJEKT KERETÉBEN MUNKAERŐPIACI SZOLGÁLTATÁSOK RÉVÉN KAPNAK SEGÍTSÉGET A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ álláskeresők VESZPRÉM MEGYÉBEN

2019. 02. 19.

A TÁMOP 1.4.5. „Esélyt a munkára!” pályázatban konzorciumi partnerként vettünk részt, és 7 fő megváltozott munkaképességű munkavállalót és egy roma szociális szakembert alkalmaztunk, és vállaltuk a továbbfoglalkoztatásukat is! A projekt sikeres volt, még mindig dolgoznak nálunk ebből a csoportból, és megismertük a másik konzorciumi partnerünket is, a helyi mosodát, az Alfadot Kft-t, ahol támogatott foglalkoztatásban dolgozik két fiatalunk, és már átvett tőlünk a cég két másik fiatalt, aki már így, a nyílt munkaerő-piacon dolgozhatnak.

2004-2006-ig futott az a ROP-3.2.2.-2004-08-0023/36 Fogyatékkal élők munkaerő-piaci integrálása az ajkai térségben, amely a leghangsúlyosabb változást hozta meg az alapítvány életében. Létrehoztuk a szövödét, megvalósultak a képzések, megcsináltathattuk a szövőkereteket, szövőszékeket és elindulhatott a munka, amelyben első ízben kaptak fizetést a fiatalok. Lőrincz Péter pápai mester, a mai napig javítja és karbantartja a szövőszékeket, sőt, azóta már készített nekünk egy 150 cm széles hatalmas szövőszéket is.

2015. március 2-től 2016. április 30-ig tart a Norvég Civil Támogatási Alap projektje, amely a „Fogyatékos nők erőszak-kezelése” címet viseli.

Oldalak