Pályázatok

Sok pályázatot írunk mi is, de szívesen részt veszünk mások pályázatában is, vagy konzorciumban egyéb szervezetek, önkormányzatok pályázati megvalósításában is.
A Kristály-völgy Egyesülettel, a RegProjekt Nonprofit Kft-vel, és Aka Város Önkormányzatával működünk a legszorosabban együtt, de dolgoztunk a Civil Házzal is és egyéb civilszervezetekkel is. Szerencsére nyitottak vagyunk, és azt gondoljuk, hogy mások jó ötletéhez, jobbító szándékához és tetterejéhez szívesen hozzátesszük a mi energiáinkat is.

 

Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben Humán közszolgáltatások fejlesztése Ajka térségében

 

Főkedvezményezett neve:

Ajka Város Önkormányzata

A projekt címe:

Humán közszolgáltatások fejlesztése Ajka térségében

A szerződött támogatás összege:

492.397.893,- Ft

A támogatás mértéke:

 

EFOP-1.3.5-16-2016-00340 azonosítószámú projekt címe: Diákok, aktív nyugdíjasok és fogyatékossággal élő önkéntesek közös aktivitása a társadalmi integrációért, és a generációk együttműködéséért

A projekt támogatásának összege: 24 998 170 forint, alapítványunk 100%-os elszámolási támogatásban részesült. 

A projekt fizikai befejezési dátuma szerződés szerint 2020.04.01, de a covid 19 vírus miatt 2020.06.30-ra változott.

EURÓPAI UNIÓS PROJEKT KERETÉBEN MUNKAERŐPIACI SZOLGÁLTATÁSOK RÉVÉN KAPNAK SEGÍTSÉGET A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ álláskeresők VESZPRÉM MEGYÉBEN

                                                              2019. 02. 19.

 

 

A TÁMOP 1.4.5. „Esélyt a munkára!” pályázatban konzorciumi partnerként vettünk részt, és 7 fő megváltozott munkaképességű munkavállalót és egy roma szociális szakembert alkalmaztunk, és vállaltuk a továbbfoglalkoztatásukat is! A projekt sikeres volt, még mindig dolgoznak nálunk ebből a csoportból, és megismertük a másik konzorciumi partnerünket is, a helyi mosodát, az Alfadot Kft-t, ahol támogatott foglalkoztatásban dolgozik két fiatalunk, és már átvett tőlünk a cég két másik fiatalt, aki már így, a nyílt munkaerő-piacon dolgozhatnak.

2004-2006-ig futott az a ROP-3.2.2.-2004-08-0023/36 Fogyatékkal élők munkaerő-piaci integrálása az ajkai térségben, amely a leghangsúlyosabb változást hozta meg az alapítvány életében. Létrehoztuk a szövödét, megvalósultak a képzések, megcsináltathattuk a szövőkereteket, szövőszékeket és elindulhatott a munka, amelyben első ízben kaptak fizetést a fiatalok. Lőrincz Péter pápai mester, a mai napig javítja és karbantartja a szövőszékeket, sőt, azóta már készített nekünk egy 150 cm széles hatalmas szövőszéket is.

Oldalak

Az MGM Alapítvány

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány testi, érzékszervi és értelmi fogyatékossággal élő felnőttek nappali intézménye. A nappali ellátáson belül részt vesznek fejlesztő foglalkozásokon, életvezetési foglalkozásokon és színvonalas művészi tevékenységet is végeznek. Az Ambrózia színjátszók drámáznak, míg a Hangadók zenekar akár két órás koncerttel is tud szórakoztatni. Emellett dolgoznak is, szociális és rehabilitációs foglalkoztatás keretén belül. Szőnek, csomagolnak, sorjáznak, és még sok más egyéb tevékenység is szolgálja életüket.

Kapcsolat

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

Levélcím: 8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

Tel: +36-88/213-844

Email: mgma.ajka@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.