Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/netsaleh/honlapok/mgmalapitvany.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Pályázatok

Sok pályázatot írunk mi is, de szívesen részt veszünk mások pályázatában is, vagy konzorciumban egyéb szervezetek, önkormányzatok pályázati megvalósításában is.
A Kristály-völgy Egyesülettel, a RegProjekt Nonprofit Kft-vel, és Aka Város Önkormányzatával működünk a legszorosabban együtt, de dolgoztunk a Civil Házzal is és egyéb civilszervezetekkel is. Szerencsére nyitottak vagyunk, és azt gondoljuk, hogy mások jó ötletéhez, jobbító szándékához és tetterejéhez szívesen hozzátesszük a mi energiáinkat is.

EURÓPAI UNIÓS PROJEKT KERETÉBEN MUNKAERŐPIACI SZOLGÁLTATÁSOK RÉVÉN KAPNAK SEGÍTSÉGET A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ álláskeresők VESZPRÉM MEGYÉBEN

                                                              2019. 02. 19.

 

 

A TÁMOP 1.4.5. „Esélyt a munkára!” pályázatban konzorciumi partnerként vettünk részt, és 7 fő megváltozott munkaképességű munkavállalót és egy roma szociális szakembert alkalmaztunk, és vállaltuk a továbbfoglalkoztatásukat is! A projekt sikeres volt, még mindig dolgoznak nálunk ebből a csoportból, és megismertük a másik konzorciumi partnerünket is, a helyi mosodát, az Alfadot Kft-t, ahol támogatott foglalkoztatásban dolgozik két fiatalunk, és már átvett tőlünk a cég két másik fiatalt, aki már így, a nyílt munkaerő-piacon dolgozhatnak.

2004-2006-ig futott az a ROP-3.2.2.-2004-08-0023/36 Fogyatékkal élők munkaerő-piaci integrálása az ajkai térségben, amely a leghangsúlyosabb változást hozta meg az alapítvány életében. Létrehoztuk a szövödét, megvalósultak a képzések, megcsináltathattuk a szövőkereteket, szövőszékeket és elindulhatott a munka, amelyben első ízben kaptak fizetést a fiatalok. Lőrincz Péter pápai mester, a mai napig javítja és karbantartja a szövőszékeket, sőt, azóta már készített nekünk egy 150 cm széles hatalmas szövőszéket is.

2015. március 2-től 2016. április 30-ig tart a Norvég Civil Támogatási Alap projektje, amely a „Fogyatékos nők erőszak-kezelése” címet viseli.

ÁROP 1.A.3-2014-2014-0060 azonosítószámú, „Együtt az esélyegyenlőségért az Ajkai járásban” projektben Ajka Város Önkormányzatával dolgoztunk együtt. Tartottunk előadásokat a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásáról, az alacsony iskolai végzettségűek helyzetéről, segítési lehetőségeiről, és egy esélyegyenlőségi napot is tartottunk, ahol 400 főt láttunk vendégül a Városháza előtt egy gulyásebédre.

Oldalak

Az MGM Alapítvány

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány testi, érzékszervi és értelmi fogyatékossággal élő felnőttek nappali intézménye. A nappali ellátáson belül részt vesznek fejlesztő foglalkozásokon, életvezetési foglalkozásokon és színvonalas művészi tevékenységet is végeznek. Az Ambrózia színjátszók drámáznak, míg a Hangadók zenekar akár két órás koncerttel is tud szórakoztatni. Emellett dolgoznak is, szociális és rehabilitációs foglalkoztatás keretén belül. Szőnek, csomagolnak, sorjáznak, és még sok más egyéb tevékenység is szolgálja életüket.

Kapcsolat

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

Levélcím: 8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

Tel: +36-88/213-844

Email: mgma.ajka@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.