Pályázatok

Sok pályázatot írunk mi is, de szívesen részt veszünk mások pályázatában is, vagy konzorciumban egyéb szervezetek, önkormányzatok pályázati megvalósításában is.
A Kristály-völgy Egyesülettel, a RegProjekt Nonprofit Kft-vel, és Aka Város Önkormányzatával működünk a legszorosabban együtt, de dolgoztunk a Civil Házzal is és egyéb civilszervezetekkel is. Szerencsére nyitottak vagyunk, és azt gondoljuk, hogy mások jó ötletéhez, jobbító szándékához és tetterejéhez szívesen hozzátesszük a mi energiáinkat is.

Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben Humán közszolgáltatások fejlesztése Ajka térségében

Főkedvezményezett neve:

Ajka Város Önkormányzata

A projekt címe:

Humán közszolgáltatások fejlesztése Ajka térségében

A szerződött támogatás összege:

492.397.893,- Ft

A támogatás mértéke:

EFOP-1.3.5-16-2016-00340 azonosítószámú projekt címe: Diákok, aktív nyugdíjasok és fogyatékossággal élő önkéntesek közös aktivitása a társadalmi integrációért, és a generációk együttműködéséért

A projekt támogatásának összege: 24 998 170 forint, alapítványunk 100%-os elszámolási támogatásban részesült.

A projekt fizikai befejezési dátuma szerződés szerint 2020.04.01, de a covid 19 vírus miatt 2020.06.30-ra változott.

EURÓPAI UNIÓS PROJEKT KERETÉBEN MUNKAERŐPIACI SZOLGÁLTATÁSOK RÉVÉN KAPNAK SEGÍTSÉGET A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ álláskeresők VESZPRÉM MEGYÉBEN

2019. 02. 19.

A TÁMOP 1.4.5. „Esélyt a munkára!” pályázatban konzorciumi partnerként vettünk részt, és 7 fő megváltozott munkaképességű munkavállalót és egy roma szociális szakembert alkalmaztunk, és vállaltuk a továbbfoglalkoztatásukat is! A projekt sikeres volt, még mindig dolgoznak nálunk ebből a csoportból, és megismertük a másik konzorciumi partnerünket is, a helyi mosodát, az Alfadot Kft-t, ahol támogatott foglalkoztatásban dolgozik két fiatalunk, és már átvett tőlünk a cég két másik fiatalt, aki már így, a nyílt munkaerő-piacon dolgozhatnak.

2004-2006-ig futott az a ROP-3.2.2.-2004-08-0023/36 Fogyatékkal élők munkaerő-piaci integrálása az ajkai térségben, amely a leghangsúlyosabb változást hozta meg az alapítvány életében. Létrehoztuk a szövödét, megvalósultak a képzések, megcsináltathattuk a szövőkereteket, szövőszékeket és elindulhatott a munka, amelyben első ízben kaptak fizetést a fiatalok. Lőrincz Péter pápai mester, a mai napig javítja és karbantartja a szövőszékeket, sőt, azóta már készített nekünk egy 150 cm széles hatalmas szövőszéket is.

Oldalak