Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/netsaleh/honlapok/mgmalapitvany.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Hírek & Események

Konyhaterápia Szabó Ágival

http://www.borsmenta.hu/vendegoldal/konyhaterapia

Szabó Ági többször is járt már nálunk főzőcskézni, aztán írt egy jó cikket róla. 

 

Szülői értekezlet

Kedves Szülők,

Június 7-én 16.00 órakor szülői értekezletet tartunk. Az értekezlet témái: - a táborral kapcsolatos információk, teendők - nyári szabadságok beosztása, tervezése az összeszerelési munka folyamatosságának figyelembe vételével - munkaszerződések változásai - a nyári óvodával kapcsolatos kérdések Megjelenésükre feltétlen számítunk.

Köszönettel, Lovas Irén intézményvezető

Adószám

Támogassa az Alapítványt az adója 1%-ával!

Oldalak

Az MGM Alapítvány

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány testi, érzékszervi és értelmi fogyatékossággal élő felnőttek nappali intézménye. A nappali ellátáson belül részt vesznek fejlesztő foglalkozásokon, életvezetési foglalkozásokon és színvonalas művészi tevékenységet is végeznek. Az Ambrózia színjátszók drámáznak, míg a Hangadók zenekar akár két órás koncerttel is tud szórakoztatni. Emellett dolgoznak is, szociális és rehabilitációs foglalkoztatás keretén belül. Szőnek, csomagolnak, sorjáznak, és még sok más egyéb tevékenység is szolgálja életüket.

Kapcsolat

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

Levélcím: 8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

Tel: +36-88/213-844

Email: mgma.ajka@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.