Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/netsaleh/honlapok/mgmalapitvany.hu/includes/menu.inc 2405 sor).

Hírek & Események

Közösségben, szeretettel készülődtek a karácsonyra Ajkán

Időben ugyan még nem, de a szívekben már ott volt a karácsony december 19-én az óvárosi karácsonyi rendezvény idején.

Első a Belső

Az országban elsőként készített és adott ki az értelmileg akadályozottak számára szakácskönyvet a Molnár Gábor Műhely Alapítvány.

 

Esélyegyenlőségi Nap 2019

Ötödször tartották meg az esélyegyenlőségi napot Ajkán

Az önkormányzat mobilitási hét programjainak keretén belül a Molnár Gábor Műhely Alapítvány szervezésében immáron ötödik alkalommal tartottak közösségi rendezvényt Esélyegyenlőségi nap elnevezéssel a napokban az Agóra téren. Az esemény célja továbbra is ugyanaz, mint korábban: kerüljenek közel az épek a valamilyen formában fogyatékossággal élőkhöz!

Nem semmi művészet, ami VAN

A Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület 2019. július 1-5. között rendezi meg a fogyatékossággal élő emberek XXXII. Országos Speciális Művészeti Fesztiválját Szekszárdon.

Szakácskönyvet készítünk!

Hogyan jut eszébe egy fogyatékossággal elő alapítvány dolgozóinak, hogy szakácskönyvet készítsenek?

A sors produkál érdekes élethelyzeteket. Magukra maradnak értelmi sérülteket, hátrányos helyzetben ragadnak családok, az életben maradáshoz viszont enni kell. Első a belső - hangzott el egyszer viccesen, de annyira nem is vicces ez, ha meg kell tanítani a sérültet arra, hogy mit lehet venni a „kékből” (ezres bankjegy), milyen magas 20 dkg párizsi, és melyik a legolcsóbb margarin.

Oldalak

Az MGM Alapítvány

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány testi, érzékszervi és értelmi fogyatékossággal élő felnőttek nappali intézménye. A nappali ellátáson belül részt vesznek fejlesztő foglalkozásokon, életvezetési foglalkozásokon és színvonalas művészi tevékenységet is végeznek. Az Ambrózia színjátszók drámáznak, míg a Hangadók zenekar akár két órás koncerttel is tud szórakoztatni. Emellett dolgoznak is, szociális és rehabilitációs foglalkoztatás keretén belül. Szőnek, csomagolnak, sorjáznak, és még sok más egyéb tevékenység is szolgálja életüket.

Kapcsolat

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

Levélcím: 8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

Tel: +36-88/213-844

Email: mgma.ajka@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.