Pályázatok

Sok pályázatot írunk mi is, de szívesen részt veszünk mások pályázatában is, vagy konzorciumban egyéb szervezetek, önkormányzatok pályázati megvalósításában is.
A Kristály-völgy Egyesülettel, a RegProjekt Nonprofit Kft-vel, és Aka Város Önkormányzatával működünk a legszorosabban együtt, de dolgoztunk a Civil Házzal is és egyéb civilszervezetekkel is. Szerencsére nyitottak vagyunk, és azt gondoljuk, hogy mások jó ötletéhez, jobbító szándékához és tetterejéhez szívesen hozzátesszük a mi energiáinkat is.

 

Szakmai záró beszámoló

 „Mi leszek, ha nagy leszek?”

 

2022. június 3.

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

 

 

Szakmai záró beszámoló

 „Mi leszek, ha nagy leszek?”

 

2022. június 3.

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

 

2021. március 1-jén kezdődő projektünknek az volt a célja, hogy a fogyatékossággal élő felnőtt nőket felvértezzük egy olyan gyakorlati tudással, amely segíti őket abban, hogy megvédjék önmagukat bárminemű támadástól: akár verbális bántásról legyen szó, akár igazságtalanságról, akár fizikai bántalmazásról.

 

EFOP-1.3.5-16-2016-00340 azonosítószámú projekt címe: Diákok, aktív nyugdíjasok és fogyatékossággal élő önkéntesek közös aktivitása a társadalmi integrációért, és a generációk együttműködéséért

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány Ajka városában a felnőtt fogyatékossággal élők nappali ellátását és foglalkoztatását végzi. 2010 óta vagyunk hivatalosan is önkéntes fogadószervezet, és 2013-tól az Önkéntes Ponttal szorosan együttműködve, a közösségi szolgálatos diákok és az idősebb korosztály önkéntes tevékenységét is szervezzük.

EURÓPAI UNIÓS PROJEKT KERETÉBEN MUNKAERŐPIACI SZOLGÁLTATÁSOK RÉVÉN KAPNAK SEGÍTSÉGET A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ álláskeresők VESZPRÉM MEGYÉBEN

                                                              2019. 02. 19.

 

 

Oldalak

Az MGM Alapítvány

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány testi, érzékszervi és értelmi fogyatékossággal élő felnőttek nappali intézménye. A nappali ellátáson belül részt vesznek fejlesztő foglalkozásokon, életvezetési foglalkozásokon és színvonalas művészi tevékenységet is végeznek. Az Ambrózia színjátszók drámáznak, míg a Hangadók zenekar akár két órás koncerttel is tud szórakoztatni. Emellett dolgoznak is, szociális és rehabilitációs foglalkoztatás keretén belül. Szőnek, csomagolnak, sorjáznak, és még sok más egyéb tevékenység is szolgálja életüket.

Kapcsolat

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

Levélcím: 8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

Tel: +36-88/213-844

Email: mgma.ajka@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.