Hírek & Események

Esélyegyenlőségi nap 2020 - 2021

Sziasztok!

Nem titok, hogy tavaly, 2020 szeptemberében Esélyegyenlőségi napot nem tudtunk tartani, csak egy nagy sikerű Hangadók koncertet, 'Ki az utcára, ki a térre!' címmel. Tavaly szeptemberben úgy gondoltuk, hogy mostanra már eltűnik ez a járvány, de nem tünt el. Ugyan már lehet rendezvényt tartani, de a nyitások bejelentése és az iskolák végének közelsége miatt már nem tudtunk volna egy igazi Esélynapot megszervezni, ahol a diákok, az ovisok, a nyugdíjasok és az utca embere találkozhatnak és érezhetik magukat jól együtt a fogyatékossággal élőkkel. Ezért úgy döntöttünk, hogy idén nem csináljuk, hanem csak beszélünk róla. Beszélgettünk 8 emberrel, akiknek érdekes, vagy inkább tragikus élethelyzetük alakult ki egy pillanat alatt. Mi történt, és hogy kezelték ezt? Kiderül a riportfimünkből, címe: Veled is megtörténhet. 

Itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=XqU-O3Xibmg&ab_channel=AttilaPallagi

A hangadók zenekar sem koncertezett tavaly ősz óta, akkor is csak 4 fellépés volt, de most csináltunk egy raktárkoncertet Bándon, a Rock Ranchen. 

https://www.youtube.com/watch?v=AV5ZdBpHtRU&list=PLvU1whzBNsdByuW5pzpvNZ...

Vlamint egy film, amit már bemutattunk, de eddig nem volt elérhető, a Cseresznyefavirág 2018-ból:

 https://www.youtube.com/watch?v=kdiQWwXPqt8&ab_channel=AttilaPallagi

Jövő héten pedig a 'Kulisszák mögött' videók is felkerülnek

Üdv mindenkineik, MGMA
 

 

YouTube Video: 

Az MGM Alapítvány

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány testi, érzékszervi és értelmi fogyatékossággal élő felnőttek nappali intézménye. A nappali ellátáson belül részt vesznek fejlesztő foglalkozásokon, életvezetési foglalkozásokon és színvonalas művészi tevékenységet is végeznek. Az Ambrózia színjátszók drámáznak, míg a Hangadók zenekar akár két órás koncerttel is tud szórakoztatni. Emellett dolgoznak is, szociális és rehabilitációs foglalkoztatás keretén belül. Szőnek, csomagolnak, sorjáznak, és még sok más egyéb tevékenység is szolgálja életüket.

Kapcsolat

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

Levélcím: 8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

Tel: +36-88/213-844

Email: mgma.ajka@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.