HANGADÓK KONCERT

2023.12.21 15:30
AJKA
KOSSUTH PARK

 

HANGADÓK KONCERT 15.

2023.11.15 20:00
AJKA
RETRO CAFFÉ

 

Hangadók menetrend

 

Hímzés

 

Hangadók

 

                                                                                                                                                          

Ön, a Molnár Gábor Műhely Alapítvány fogyatékossággal élők nappali intézményébe látogatott el. Ajkán, 60 fő ellátását végezzük, és a sok féle fejlesztő foglalkozás mellett, dolgoznak a szociális foglalkoztatásban és a rehabilitációs foglalkoztatásban is.
Mindennapjaink színesek és vidámak. Kutyaterápia, euritmia, izgalmas színjátszás, tánc és zene veszi körül a fogyatékossággal élőket, amiben fejlődnek, tanulnak, és jól elfáradnak.

2015-től már két épületben is tevékenykedünk, hála Ajka Város Önkormányzatának és azoknak a támogatóinknak, akik Hollandiából is, a szociális vásár bevételét nekünk ajánlották, amiből egy kisbusz is gyarapít minket.

Az épületekhez nagy udvar és kert is tartozik, és már tanulják a kiskertgondozást, a fűszernövények termesztését és a levendulák gyarapítását. Természetesen megfőzzük a termést, és készítünk gyümölcsös sütiket is.
Életünkben az önállóság van a fókuszban, és arra törekszünk, hogy a lehető legjobban felkészüljenek arra a fogyatékossággal élők, hogy egyedül is boldoguljanak a felnőttségben.

 

Sokan kérdeztétek a bankszámlaszámunkat...

tovább

 

Az országban elsőként készített és adott ki az értelmileg akadályozottak számára szakácskönyvet a Molnár Gábor Műhely Alapítvány...

tovább

Hogyan jut eszébe egy fogyatékossággal elő alapítvány dolgozóinak, hogy szakácskönyvet készítsenek?

A sors produkál...

tovább

Ötödször tartották meg az esélyegyenlőségi napot Ajkán

Az önkormányzat mobilitási hét programjainak keretén belül a Molnár...

tovább

 

A Hangadók zenekar eredményesen szerepelt a Hanghullám tehetségkutatón, az első elődöntőn tovább jutott és a zsűritől is nagyon jó véleményt kapott, a második elődöntőn pedig elbúcsúzott...

 

"A fesztivál utolsó napján a Hangadók alapozták meg a jó hangulatot estére. Műsorukban hozták a tőlük megszokott lendületet és a bohém életérzés átadása is tökéletesen sikerült az Intim...

Tavaszi akusztikus koncertek Ajkán.

Vélemények

A szakmai gyakorlatomat töltöttem az Alapítványban. Még nem találkoztam sérültekkel és bevallom, hogy egy kicsit féltem is. Nagyon rövid idő alatt kiderült, hogy félelmem alaptalan, hiszen a fiatalok kedvesek, érdeklődőek és nagyon szeretetteljesek. Nagyon jól éreztem magam, sok foglalkozást láttam és nagyon sokat nevettünk. Sajnáltam, hogy véget ért a gyakorlat, de a búcsúzáskor megnyugtattak, hogy az ajtó mindig nyitva áll.

– M. Viki, a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium hallgatója _

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Az MGM Alapítvány

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány testi, érzékszervi és értelmi fogyatékossággal élő felnőttek nappali intézménye. A nappali ellátáson belül részt vesznek fejlesztő foglalkozásokon, életvezetési foglalkozásokon és színvonalas művészi tevékenységet is végeznek. Az Ambrózia színjátszók drámáznak, míg a Hangadók zenekar akár két órás koncerttel is tud szórakoztatni. Emellett dolgoznak is, szociális és rehabilitációs foglalkoztatás keretén belül. Szőnek, csomagolnak, sorjáznak, és még sok más egyéb tevékenység is szolgálja életüket.

Kapcsolat

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

Levélcím: 8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

Tel: +36-88/213-844

Email: mgma.ajka@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.