Pályázatok

ROP-3.2.2.-2004-08-0023/36 Fogyatékkal élők munkaerő-piaci integrálása az ajkai térségben

2004-2006-ig futott az a ROP-3.2.2.-2004-08-0023/36 Fogyatékkal élők munkaerő-piaci integrálása az ajkai térségben, amely a leghangsúlyosabb változást hozta meg az alapítvány életében. Létrehoztuk a szövödét, megvalósultak a képzések, megcsináltathattuk a szövőkereteket, szövőszékeket és elindulhatott a munka, amelyben első ízben kaptak fizetést a fiatalok. Lőrincz Péter pápai mester, a mai napig javítja és karbantartja a szövőszékeket, sőt, azóta már készített nekünk egy 150 cm széles hatalmas szövőszéket is. Ellát bennünket anyaggal és van, hogy megrendeléseket is hoz nekünk.

Bonuses.  Extra benefits are available for both new and returning customers, which mean the final cost of the drug rxmedson.com can be even lower.

Ma a szociális foglalkoztatásban és a rehabilitációs foglalkoztatásban is szőnek a fiatalok.

Az MGM Alapítvány

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány testi, érzékszervi és értelmi fogyatékossággal élő felnőttek nappali intézménye. A nappali ellátáson belül részt vesznek fejlesztő foglalkozásokon, életvezetési foglalkozásokon és színvonalas művészi tevékenységet is végeznek. Az Ambrózia színjátszók drámáznak, míg a Hangadók zenekar akár két órás koncerttel is tud szórakoztatni. Emellett dolgoznak is, szociális és rehabilitációs foglalkoztatás keretén belül. Szőnek, csomagolnak, sorjáznak, és még sok más egyéb tevékenység is szolgálja életüket.

Kapcsolat

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

Levélcím: 8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

Tel: +36-88/213-844

Email: mgma.ajka@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.