Pályázatok

Norvég Civil Támogatási Alap - „Fogyatékos nők erőszak-kezelése”

2015. március 2-től 2016. április 30-ig tart a Norvég Civil Támogatási Alap projektje, amely a „Fogyatékos nők erőszak-kezelése” címet viseli.

A pályázatban a sérült lányok felvilágosító, fejlesztő foglakozása valósul meg, önvédelmi edzésre járnak, megtanulják a facebook, okostelefon használatát, szűrővizsgálatra mennek, és az ajkai művelődési házban egy előadássorozatot is meghallgathattak az érdeklődők. Jön egy német szakember, aki beavatja a sérülteket is, és a kollégákat is a pironkodás-mentes én-határvédelembe! A NANE szakembere pedig beszél nekünk arról, hogy ha a család, vagy a tágabb közösség mégsem lenne annyira biztonságos, akkor hogyan segíthetünk a meggyűrődött lelkeknek.

Az MGM Alapítvány

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány testi, érzékszervi és értelmi fogyatékossággal élő felnőttek nappali intézménye. A nappali ellátáson belül részt vesznek fejlesztő foglalkozásokon, életvezetési foglalkozásokon és színvonalas művészi tevékenységet is végeznek. Az Ambrózia színjátszók drámáznak, míg a Hangadók zenekar akár két órás koncerttel is tud szórakoztatni. Emellett dolgoznak is, szociális és rehabilitációs foglalkoztatás keretén belül. Szőnek, csomagolnak, sorjáznak, és még sok más egyéb tevékenység is szolgálja életüket.

Kapcsolat

Molnár Gábor Műhely Alapítvány

Levélcím: 8400 Ajka, Móra Ferenc utca 30.

Tel: +36-88/213-844

Email: mgma.ajka@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.